Despre noi

 

 

Dacă vrei o schimbare în munca ta, îndrăznește să cauți ceva mai bun și contactează-ne!

Avem un singur țel

Dorim sa oferim produse și
servicii de cea mai înaltă calitate.

Pornită din dorința de a face ceva mai bine pentru agricultura românească, afacerea noastră se bazează pe dorința de a îmbunătăți condițiile agricultorului roman și de a îl ajuta sa își eficientizeze cele mai importante resurse, timpul și pământul. Cu siguranță nu suntem nici primii, nici ultimii care ne-am îndreptat pașii înspre producția de solarii, însă vă punem la dispoziție o echipa ambițioasă, cu viziune și pusă pe fapte mari.

Deși la început, dispunem de instruirea și informațiile necesare și investim constant în tehnologiile și utilajele de care este nevoie pentru a oferi produse și servicii de calitate tuturor clienților noștri.

Furnizori

Pentru a atinge standardele de calitate pe care dorim să le oferim clienților noștri, alegem cu grijă furnizorii cu care colaborăm, astfel clienții noștri pot beneficia de materii prime și materiale europene de înaltă calitate.

De la intrarea materiei prime în producție și pana la ieșirea produsului final avem în minte un singur tel: satisfacerea nevoilor clientului. Pentru aceasta, oferim un produs ușor de utilizat, cu o durata lungă de funcționare și cu un cost redus.

Produsele pe care vi le oferim se îmbină perfect cu nevoile dumneavoastră, sunt durabile și rezistente, chiar și în condiții meteo dificile precum vânturile puternice, ploile, zăpada, grindina sau soarele puternic, utilizând doar țeavă zincata iar folia este triplu-stratificată , cu aditivi UV, EVA, IR. Oferim atât variante standard de solarii și sere, cât și produse personalizate pentru nevoile dumneavoastră.

Pe lângă produsele de calitate pe care vi le oferim, va stam la dispoziție cu sfaturi și consiliere, pentru a putea identifica, împreună, produsele care răspund mai bine nevoilor dumneavoastră.

“O seră sau un solar le pare multora ceva destinat doar producției legumicole sau celor care vor sa facă bani din cultivarea legumelor ori a florilor. Ei bine, adesea nu e deloc vorba de așa ceva: construirea unei sere sau solar “de producție” implică multe cheltuieli și muncă dedicată și e recomandată doar celor care pot aloca mult timp și cunoștințe de specialitate unei atare investiții. In mai mare măsură, solariile reprezintă un avantaj pentru gospodăriile particulare. Dincolo de activitatea periodică și plăcută petrecută în compania plantelor, ele sunt o metodă de a asigura legume și verdețuri sănătoase întregii familii. Un mic solar pe lângă casă e suficient pentru cultivarea de ridichi, salata, roșii, ardei și vinete cu gust, care să vă permită să înlocuiți legumele pe care obișnuiați să le cumpărați de la piață.”

Pătrașcu R.

Dir.Prod.

Abonează-te

Promitem sa te ținem la curent cu ultimele informații

Shopping Cart
Scroll to Top