Modalități de Plată

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul nostru puteți alege una din metodele de plată enumerate mai jos:

a) Plata prin Ordin de Plată – după efectuarea plații prin Ordin de Plată, clientul trebuie să transmită la adresa [email protected], în timp util, următoarele informații: numele, suma și banca unde s-a efectuat plata. BACAS FARM SRL nu își asumă responsabilitatea în cazul în care plata este efectuată de către client din proprie inițiativă, clientul nu anunță efectuarea plății sau transferul bancar nu se confirmă în intervalul în care rezervarea este activă. Astfel, în această situație, în care banii sunt încasați și nu mai sunt produse pe stoc, compania va rambursa suma achitată.

b) Plata online cu Cardul – serviciu pus la dispoziție de EuPlatesc.ro (portal pentru plata online a produselor si serviciilor).

c) Plata la livrare/Ramburs – suma va fi colectată de curier în momentul predării coletului.

EuPlatesc.ro este o soluție de plăți online si comerț electronic dezvoltata de compania EuroPayment Services S.R.L. EuPlatesc.ro este integrator de soluții pentru comerț electronic, care dispune de un sistem de gestiune a plaților electronice efectuate prin metode diferite de plata, inclusiv cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacționare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluții antifraudă avansate care, împreună cu sistemul “Verified by Visa” de la VISA si “MasterCard SecureCode” de la MasterCard, diminuează riscurile asociate tentativelor de frauda electronica.

CARDURI ACCEPTATE

Shopping Cart
Scroll to Top